Make every day special - 4 tips voor een zomers gedekte tafel

Het liefste eten we met deze warme zomerdagen buiten, maar ‘sochtens starten we de dag graag in de serre. Of je nou alleen eet, met je gezin of met gasten, het is altijd leuk om de tafel mooi aan te kleden. Je kunt het zo creatief maken, als dat je het zelf wilt. Met deze tips creëer je een mooie zomertafel of het nou voor binnen is of voor buiten. De meest simpele maaltijden maak je speciaal met mooi servies. De combinatie van simpele borden, met de details van het geribbelde glaswerk en het moderne, sierlijke bestek van WMF passen bij elke gelegenheid. 

Lees meer »

De keuken: het hart van ons huis

De keuken, het was een donkere afgesloten ruimte. Krap en geen ruimte om gezellig met het gezin de ochtend te beginnen. Kortom: geen prettige plek om te zijn. Hier wilden we verandering in brengen. De keuken werd verplaatst naar het midden van de ruimte en door het verwijderen van de draagmuren hebben we een grote, open- & lichte ruimte gecreëerd.

Lees meer »

Kleine veranderingen maken een groot verschil

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Bedenk eens een paar dingen, die je dagelijks tegen staan en waar je aandacht aan zou willen besteden. Voor mij was dat onder andere onze voordeur. De entree naar je huis, oftewel je thuis. Een plek die we vaak wat minder aandacht geven. Met deze kleine stappen, geef je je voordeur in een paar uur een totaal andere look. 

Lees meer »

Onze tuinplannen

Onze tuin: een project voor de toekomst. Toen we dit huis kochten, wisten we dat de huidige indeling van de tuin niet zou werken voor een gezin met twee kleine kids. Zodoende hebben we onze wensen verzameld en een plan laten maken.

Lees meer »

Een rustgevende babykamer

De babykamer: een rustgevende ruimte, daar verlangde ik naar. Een tweede kindje, zwangerschap, de kraamweek... het is allemaal al druk genoeg. Voor de babykamer wilde ik een rustgevende sfeer, zachte & warme tinten en een frisse lichte basis. 

Lees meer »

Een zomers interieur - met een nieuwe frisse kleur!

Ongeveer een jaar geleden verfde ik onze woonkamer muur in de kleur bleekroze. Een prachtige kleur, maar ik was toe aan een nieuwe frisse kleur voor de zomer! Zo koos ik de kleur Coffee Cream van Pure & Original. Om de woonkamer een unieke look te geven, heb ik voor de Marrakech Walls verf gekozen, deze geeft de muur een stoere betonlook & een luxe uitstraling.

Lees meer »

De laatste puntjes op de 'i'

De keuken: het hart van je huis. De keuken is naar mijn mening een plek die warm en sfeervol moet zijn, kortom: een plek waar je graag wilt zijn. Na de aankoop van een nieuwbouwhuis, de afbouw en de inrichting blijven de puntjes op 'i' vaak liggen. Zo dus ook bij ons...

Lees meer »

A little change of decor

Eens in de zoveel tijd, vind ik het leuk om weer wat te veranderen in huis. Een van de dingen die bovenaan mijn lijstje stond, was ons eetgedeelte. In deze blog neem ik jullie mee in deze kleine make-over en laat ik jullie zie, wat 'a little change of decor' kan doen.

Lees meer »

De keuze voor een eiken visgraatvloer

Toen wij in 2018 ons nieuwbouwhuis kochten, kwamen er al snel een aantal fundamentele beslissingen op ons af. Hier was de keuze voor een vloer er een van, nou ik moet zeggen dat ik het ook een van de lastigste keuzes vond! De vloer bepaald toch wel de sfeer in een ruimte en legt de basis voor het interieur. 

Lees meer »

Een warme, zachte maar toch wel stoere peuterkamer

Een nieuwe kamer voor Lias, dat stond al lang op mijn lijstje. Toen we naar ons nieuwbouwhuisje verhuisden, was ik net 5 maanden bevallen van Lias en hadden heel veel andere dingen een hogere prioriteit. Nu een jaar later, werd het toch wel echt tijd om zijn kamertje aan te pakken en om te toveren in een warme, zachte maar toch wel stoere peuterkamer in de jungle sfeer.

Lees meer »

Een verschil van dag een nacht

Toen wij in gingen wonen in ons nieuwbouwhuis was ik net hoogzwanger van onze zoon Lias en dus amper in staat om me bezig te houden met welke tegels aan de muur kwamen, welke indeling er moest komen, waar stopcontacten nodig waren en al helemaal niet met het kiezen van een bank met gevoeld 500 verschillende mogelijkheden van stoffen en kleuren... Op advies van de verkoper, zodoende hals-over-kop een microvezel stof in donker blauw/donker antraciet gekozen. Terwijl ik de winkel binnen liep met het idee dat het een lichte bank moest gaan worden. Kortom: een verkeerde keuze gemaakt.

Lees meer »