De laatste puntjes op de 'i'

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 21:32

De keuken: het hart van je huis. De keuken is naar mijn mening een plek die warm en sfeervol moet zijn, kortom: een plek waar je graag wilt zijn. Na de aankoop van een nieuwbouwhuis, de afbouw en de inrichting blijven de puntjes op 'i' vaak liggen. Zo dus ook bij ons...

Van een zwarte box naar een mooi geheel

De keuken was nog erg kaal en onze koelkast viel uiteindelijk toch wat tegen. Doordat hij geheel zwart is, stak hij er echt uit en daardoor oogde de keuken niet als één geheel.

Een DIY-projectje

Een mooie op maat gemaakte opbouw loopt al gauw in de papieren, zodoende hebben we ervoor gekozen om MDF of maat te laten zagen en de ombouw zelf te maken. Een echt do-it-your-self projectje dus. 

 

Bij OPMAATZAGEN.nl konden we gemakkelijk het gewenste materiaal kiezen, de gewenste afmetingen ingegeven en ontvingen wij enkele dagen later het op maat gezaagde materiaal. 

 

Samen hadden wij het zo gelijmd en in elkaar gezet, alleen nog even schilderen en klaar. Dit bespaarde ons een hoop geld!

Zelf gemaakt is toch het mooist

Doordat wij de ombouw nu zelf konden ontwerpen, zoals we wilden, konden we ervoor kiezen om de filter weg te werken. Super fijn, zo oogt het een stuk rustiger. 

Van tekening naar realiteit:

Ook zin in een DIY project of een kast op maat?

Met professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal maakt dé online zagerij OPMAATZAGEN.nl klussen makkelijk en leuk. JE kunt gemakkelijk het materiaal met de afwerking die je nodig online bestellen en het wordt razendsnel bij je thuis bezorgt. Ideal! Zo kun je nog eens je to-do-lijstje afwerken.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Carla de Haas
4 jaar geleden

Wat creatief en een prachtige oplossing!

Peter
4 jaar geleden

Is het geluid van de koelkast hiermee gedempt? Onze Amerikaanse koelkast is hoorbaar in de woonkamer en ik denk eraan om een ombouw te maken.

wendy
3 jaar geleden

Hoi Hoi,

Wat een super mooie ombouw voor de Amerikaanse koelkast.
We hebben zelf ook een amerikaanse koelkast, de afmetingen zijn 1.80 meter hoog x 91cm breed x 68cm diep inclusief deuren.
Mijn vraag is:

wat voor materiaal hebben jullie gebruikt
( ombouw )
en de afmetingen.

gr wendy