Kleine veranderingen maken een groot verschil

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 13:58

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Bedenk eens een paar dingen, die je dagelijks tegen staan en waar je aandacht aan zou willen besteden. Voor mij was dat onder andere onze voordeur. De entree naar je huis, oftewel je thuis. Een plek die we vaak wat minder aandacht geven. Met deze kleine stappen, geef je je voordeur in een paar uur een totaal andere look. 

'Aandacht maakt alles mooier'

Een voortuin is vaak de laatste plek die 'aandacht' geven. Maar hoe fijn is het om naar huis te komen na een lange werkdag en al te kunnen genieten en ontspannen van de weg naar de voordeur toe. Met deze kleine aanpassingen, maak je je voortuin een oase van rust.

Een fijne zitplek

Een voordeur moet uitnodigend zijn, toch? Door middel van een gezellige zitplek, voelt iedereen zich welkom. Ik heb zelf voor een bamboe bankje gekozen met leuke tuinkussens van Hartman. Door te kiezen voor neutrale kleuren, verbind ik de stijl van binnen met buiten en voelt het echt als een geheel.

Een minder voor de hand liggende verandering

Je zou er misschien niet als eerste aan denken: De brievenbus. Niet geheel onbelangrijk als je het over de voordeur hebt. De brievenbus die er ging, was oud, aan het roesten en zat helemaal onder de vlekken. Voor een klein budget shop je bij Mijnijzerwaren.nl al een splinternieuwe & helemaal in stijl van je woning. Ze hebben er namelijk maar liefst 241 verschillende.

Shine a light - Zorg voor zachte verlichting

Hoe fijn is het als je 's avonds als het donker is naar huis komt en er verlichting is in de voortuin. Denk aan zowel zachte verlichting bij het pad als ook bij de voordeur. Wel zo handig als je in het donker de deur open wil doen. En ook nog eens super gezellig!

 

Last but not least - Een naambord

Organische vormen zijn helemaal een trend van nu. Zo vonden wij een rond naambord wel wat hebben. Dit naambord heeft een doorsnee van 50 cm en is minimalistisch vormgegeven. Gezien de kozijnen & luiken zwart zijn, was het voor de hand liggend om ook een zwart naambord en brievenbus te kiezen. Zorg creëer je eenheid.  

Zo kom je stukje bij beetje een stapje verder... Volgend project is al het schilderwerk en de beplanting :)!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.