Even voorstellen...

Hi, ik ben Charis Otter - de Fauw en woon samen met mijn man Justin Otter en wij zijn onlangs naar onze nieuwe woning verhuisd, die we druk aan het verbouwen zijn.

Passie en werk

Naast mijn hobby en passie voor interieur en styling ben ik werkzaam als marketeer voor de Duitse markt, aangezien ik in Duitsland ben geboren en opgegroeid. De liefde voor de Duitse taal kan ik bij deze baan goed met de kennis van mijn studie en passie voor interieur combineren.

Onze droom

Sinds 2017 kochten we ons eerste nieuwbouwhuis en begin 2018 startte ik de instagram pagina: @charisathome. Waar ik een dagelijks kijkje gaf in de afbouw en styling van het huis.  Sinds februari 2021 zijn wij eigenaren van een fantastische 40-jaar oude 2-onder-een-kap woning die we volop aan het verbouwen zijn. 

Onze stijlen

Mijn man houd heel erg van stoere en industriële items in huis, terwijl ik echt houd van warme lichte tinten en veel natuurlijke materialen. In ons huis proberen wij zowel de stijl van mijn man als ook de mijne samen te brengen en er een mooi warm geheel van te maken. Al met al is er veel gebruik gemaakt van aardetinten, hout en geborsteld messing/platina. 

 

Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen en ons volgt. Ik hoop dat ik je kan inspireren met de blogs, waarin tips en tricks, veel do-it-your-selfs en trends naar voren komen.

 

Neem ook een kijkje op mijn Instagram pagina, als je dagelijks op de hoogte gehouden wilt worden.

 

Liefs,

Charis Otter- de Fauw