Even voorstellen...

Hi, ik ben Charis de Fauw (24 jaar) en woon samen met mijn man Justin Otter (31 jaar) in ons nieuwbouw huis in Barneveld. Samen hebben wij een zoontje van 1 jaar oud: Lias Neal en zijn in verwachting van een meisje (jan. 2021).

Passie en werk

Naast mijn hobby en passie voor interieur en styling ben ik werkzaam als marketeer voor de Duitse markt, aangezien ik in Duitsland ben geboren en opgegroeid. De liefde voor de Duitse taal kan ik bij deze baan goed met de kennis van mijn afgeronde studie en passie voor interieur combineren.

Onze droom

Sinds 2018 zijn wij trotse eigenaren van ons eigen huisje waar ik jullie op mijn instagram en blog pagina neem in de afbouw en styling van ons huis.  Mijn droom is het om ooit een oude boerderij te kopen en deze op te knappen, dit omdat ik zelf ben opgegroeid in een 700 jaar oude boerderij met ontzettend veel historie en karakter. De sfeer van zo een oud gebouw is geweldig!

Onze stijlen

Mijn man houd heel erg van stoere en industriële items in huis, terwijl ik echt houd van warme lichte tinten en veel natuurlijke materialen. In ons huis proberen wij zowel de stijl van mijn man als ook de mijne samen te brengen en er een mooi warm geheel van te maken. Al met al is er veel gebruik gemaakt van aardetinten, hout en staal. 

 

Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen en ons volgt. Ik hoop dat ik je kan inspireren met de blogs, waarin tips en tricks, veel do-it-your-selfs en trends naar voren komen.

 

Neem ook een kijkje op mijn Instagram pagina, als je dagelijks op de hoogte gehouden wilt worden en shop leuke items uit ons interieur gemakkelijk in de webshop. 

 

Heel veel liefs,

Charis de Fauw