Slaapkamer make over

Gepubliceerd op 15 januari 2020 om 19:21

Een slaapkamer op zolder, daar droomden wij echt van! Een eigen verdieping en iets meer ruimte, dan de standaard kamers beneden. 

Een tijdje geleden hebben wij wanden laten zetten en een ombouw laten maken voor ons bed. Toch miste er nog iets, hierbij dus een blogpost over onze bedroom make over met Style4walls Brick-panelen.

Scroll naar beneden voor een aantal voor foto's:


Wij hebben gekozen voor een warme oranje/rood kleur van de Brick-panelen om zo sfeer, gezelligheid en warmte te creëren. Klick hier om de panelen te bekijken.

 

In onderstaand filmpje leg ik uit hoe ik de panelen heb opgepakt op de muur achter ons bed. Om de ruimte te stylen heb ik natuurlijke materialen en kleuren gebruikt. 

1. Houten bankje (Xenos)

Hout geeft een natuurlijke, warme uitstraling en maakt de ruimte helemaal af. Ik heb gekozen voor een bankje van gerecycled hout.

2. Geurwolkje

Het Geurwolkje is een aroma diffuser in houtlook, die de ruimte een heerlijke geur geeft. De etherische oliën ruiken niet alleen lekker, maar zijn ook heerlijk voor als je verkouden bent. Echt een aanrader!

3. Planten

Planten mogen echt niet missen, vind ik zelf. De leuke plantenstandaards zijn van de Xenos en de planten heb ik heel gemakkelijk online besteld via Greenbubble. Perfect!

4. Kussen &. Plaid

Het mooie Terracotta plaid en kussen, laten de kleur van de steenstrips weer terug komen, waardoor alles een geheel wordt. Deze komen uit Bali en heb ik via Casakrullenbol besteld. 

5. Nachtkastjes

De prachtige zwarte nachtkastjes zijn van het merk By-Boo en passen perfect in de ruimte, door de zwarte ombouw. Ook de leuke gouden vazen zijn van By-Boo en weerspiegelen de warmte in de ruimte.

 

Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

 

Heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter, of neem contact met mij op via de bovenstaande contactmogelijkheden.

 

Liefs, Charis

 


Reactie plaatsen

Reacties

Brigitte
3 jaar geleden

Mag ik vragen waar je boxspring van is?

Groetjes Brigit