Badkamer make-over

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 14:24

Nieuwbouwhuis stress 

Onze badkamer, het leek wel een never-ending Story. Toen wij het huis kochten, moest alles nog gebouwd worden en was het voor ons dus shoppen, shoppen, shoppen. Maar van het ene probleem kwam het andere. Aangezien alle bouwbedrijven super druk zijn, was het eerst een verkeerde leiding, dan een kraan die niet paste, dan de verkeerde radiator. Oh en de wasbak die dus verkeerd besteld is en nu nog 8 weken op zich liet wachten. Kortom: een jaar later ongeveer zat alles op zijn plek! :O

 

Kleine veranderingen maken een intens verschil

Aangezien wij dit huis kochten, met het idee dat we er maximaal 2 jaar wonen, koos ik een design wat niet te opvallend is en ook bij anderen in de smaak valt.

 

Onze badkamer is dus vrij grijs, haha. Ik zelf houd van zachte tinten en natuurlijke materialen. Daarom koos is een tijdje geleden al voor de mooie gerecyclede ladder van de Xenos. Klik hier voor de link. 

 

Het verdere inrichten was toen nog niet van pas, omdat de badkamer nog niet af was. Een week geleden kon ik dus aan de slag met mijn mini make-over ter waarde van ongeveer 50 euro aan decoratie.

 

De gekozen accessoires 

 

Voor de make-over heb ik gekozen voor allemaal lichte, natuurlijke tinten met een vleugje zwart en goud.

 

Wat is nog miste was een klein tafeltje, waar ik spullen op kwijt kan als ik lekker in bad zit. Hier voor heb ik voor het gerecyclede krukje gekozen. Klik hier voor de link.

 

Daarnaast miste ik een nog wat contrast om de grijze kleur te breken, ook hiervoor heb ik een rond kleed gekozen in de kleur van het krukje en de ladder. Klik hier voor de link.

 

Tijdens het shoppen kwam ik nog een fantastische zeeppompje en tandenborstel houder in zwart marmer/goud tegen. Dat was liefde op het eerste gezicht! Zwart met goud brengt eenheid in het design. Klik hier voor de link.

 

Tot slot heb ik nog een plantenhouder, wat zwarte lange kaarsen en een mandje besteld, die het geheel een gezellig uitstraling geven. 

 

De kleine mandjes en kunstplanten zijn van de Ikea en de badplank van Studio Stronk.

 

Dat was de mini badkamer make-over, heb je nog andere vragen, dan laat het me weten.

 

Liefs,Charis

 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Özlem Serin
4 jaar geleden

hoi,

Wij willen onze badkamer verbouwen. Als ik het goed zie hebben jullie de douche meteen bij de deur en alleen een glazen wand aan een kant? Hoe nat wordt de badkamer?
Wat is de afmeting van jullie badkamer? Wij hebben een vrij kleine badkamer.
Ik wil ook een wand aan een kant maar bang dat alle meubels zo nat worden.

Renate Simonis
3 jaar geleden

Hoi, super gave badkamer . Precies als onze badkamer er ook uitziet qua grootte en wensen . Ik ben ook benieuwd of de badkamer erg nat wordt door dat je 1 scherm hebt??
Gr Renate

Sylvie van Kampen
8 maanden geleden

Super leuke badkamer. Wij hebben ook onze badkamer verbouwd. Wij hebben al onze badkamer spullen gekocht bij https://www.sanitairsupershop.nl/ hier zijn wij super goed geholpen en werdt er meegedacht met je wensen en ook gekeken naar een oplossing inplaats van nee dat kunnen wij niet