Budget make-over

Gepubliceerd op 8 juli 2020 om 11:57

Kleine budget make-over

Afgelopen week mocht ik een kleine budget make-over voor mijn ouders doen. Hiervoor heb ik gekozen voor een statement-piece: familiefoto's & allemaal leuke accessoires van Xenos.

 

Warme sfeer

Er miste warmte in de ruimte en zodoende ben ik op zoek gegaan naar mooie taupe/bruine meubelen en accessoires. Ik heb gekozen voor mooie rieten manden in verschillende maten. Taupe kleurige sierkussens en een gerecycled decoratief bankje, welke dient als nachtkastje. 

 

Een mooi statement

Precies een jaar geleden gingen wij met de hele familie naar Kreta, hier hebben we genoten van een mooie vakantie. Gezien het dit jaar niet mogelijk was om op vakantie te gaan, heb ik ervoor gekozen, de mooiste foto's te laten printen. Ik twijfelde tussen een mooie foto op Canvas of foto's op Hexagon van fotocadeau.nl . Uiteindelijk viel mijn keuze op vier mooie foto's op Hexagon, die echt de blikvang zijn geworden. 

Ook toe aan een budget make-over?

Vind de budget accessories t.w.v. 75 euro op Xenos.nl en shop jou favoriete (afgedrukte) foto uit de Muchopix collectie met 50% op fotocadeau.nl met maar liefst 50 % korting. Gebruik de code: MP50.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.